Gratis adverteren via Leadz
Marktplaats startpagina

Leadz

Leadz.nl

Leadz maakt offertes overbodig. Bent u op zoek naar een schilder, timmerman, hovenier of electricien? Plaats gratis uw advertentie op Leadz, bepaal de richtprijs voor uw klus en laat de bedrijven maar bieden!

• Bezoek de website »

Leadz is een gratis handelsplaats voor particulieren. Bent u op zoek naar een dakdekker, stucadoor, loodgieter of installateur? Plaats gratis uw advertentie op Leadz.nl (vermeld hierbij duidelijk wat u zoekt), bepaal uw richtprijs en wacht op aanbiedingen van geinteresseerde bedrijven. Daarna hoeft u alleen nog maar een deal te sluiten met de beste bieder.

Leadz.nl

Op deze manier maakt Leadz offertes overbodig. Adverteren op Leadz is gratis voor particulieren, bedrijven betalen aan Leadz een percentage commissie over de overeengekomen opdracht(en).

  Meer informatie : Leadz.nl »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Marktplaatsen » Veilingsites

•   Tip deze Leadz.nl pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over Leadz.nl doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie marktplaatsen algemeen

Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is de moeder der marktplaatsen. Marktplaats was Nederland's eerste grote Nederlandse advertentiesite. Voor het plaatsen van advertenties boven de 200 euro brengt Marktplaats 6 euro in rekening. tip

eBay

eBay is de meest succesvolle online handelsplaats waar iedereen op zijn manier succesvol kan handelen. eBay kent wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers die met zijn allen zorgen voor een breed aanbod van objecten en een groot aantal potentiële kopers.

Speurders.nl

Speurders.nl is de vraag- en aanbodsite van Nederland waar u altijd gratis kunt adverteren, ook boven de 200 euro. Speurders heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen advertenties en daarmee dus een uitgebreid publiek van kopers en verkopers.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Leadz.nl pagina, categorie marktplaatsen algemeen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen