Marktplaats - Marktplaatsen algemeen
Marktplaats startpagina

eBay

eBay

eBay is de meest succesvolle online handelsplaats waar iedereen op zijn manier succesvol kan handelen. eBay kent wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers die met zijn allen zorgen voor een breed aanbod van objecten en een groot aantal potentiële kopers.

• Bezoek de website »

eBay is de meest succesvolle online handelsplaats waar iedereen op zijn manier succesvol kan handelen in tweedehands en nieuwe artikelen. eBay kent wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers die met zijn allen zorgen voor een breed aanbod van objecten en een groot aantal potentiële kopers.

eBay

Inschrijven op eBay is gratis, het kopen en verkopen van objecten niet.

  Meer informatie : eBay »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Marktplaatsen » Veilingsites

•   Tip deze eBay pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over eBay doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Meer in de categorie marktplaatsen algemeen

Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is de moeder der marktplaatsen. Marktplaats was Nederland's eerste grote Nederlandse advertentiesite. Voor het plaatsen van advertenties boven de 200 euro brengt Marktplaats 6 euro in rekening. tip

Leadz.nl

Leadz maakt offertes overbodig. Bent u op zoek naar een schilder, timmerman, hovenier of electricien? Plaats gratis uw advertentie op Leadz, bepaal de richtprijs voor uw klus en laat de bedrijven maar bieden!

Speurders.nl

Speurders.nl is de vraag- en aanbodsite van Nederland waar u altijd gratis kunt adverteren, ook boven de 200 euro. Speurders heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen advertenties en daarmee dus een uitgebreid publiek van kopers en verkopers.

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

eBay pagina, categorie marktplaatsen algemeen.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen